ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ακολουθούν πληροφορίες και όροι σχετικά με ηλεκτρονικό κατάστημα Sugarpillow.gr.

Ο παρών διαδικτυακός τόπος και το ηλεκτρονικό κατάστημα πωλήσεων μέσω διαδικτύου Sugarpillow.gr ,στο εξής E-shop, ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία ΑΝΝΑ ΗΡΩ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και διακριτικό τίτλο Sugarpillow, με έδρα την Ελλάδα, Νομός Αττικής, οδός Αναξαγόρα αριθμός 18, 14671, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ με Α.Φ.Μ: 141477319 Δ.Ο.Υ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η παρούσα ενημέρωση είναι σύμφωνη σχετικά με τα στοιχεία που απαιτούν οι σχετικοί Νόμοι, όπως αυτοί ισχύουν.

 1. Χαρακτηριστικά των υπό πώληση προϊόντων.

Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές των προϊόντων που διατίθενται από το E-shop προς πώληση αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας Sugarpillow.gr. Είναι ευθύνη του αγοραστή να βεβαιωθεί ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του. Ειδικά για τα προϊόντα ο πελάτης οφείλει να είναι βέβαιος για τα ακριβή χαρακτηριστικά που ζητάει.

Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι ή έχετε αμφιβολίες για τα είδη που ενδιαφέρεστε και που πρόκειται να αγοράσετε, συνιστούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρονται στο Site, προκειμένου να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

 1. Σχετικά με τις τιμές των προϊόντων που αναγράφονται.

Όλες οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Shop) πραγματοποιούνται σε νόμισμα € (Ευρώ) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στην σελίδα του προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για την χρονική περίοδο που εμφανίζονται στο E-Shop. Σε περίπτωση που έχει δοθεί και εξοφληθεί η παραγγελία με διαφορετική τιμή, η σύμβαση εκτελείται με την τιμή αυτή.

Οι δαπάνες μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι τιμές διαφοροποιούνται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής – παραλαβής του προϊόντος που αγοράστηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

3. Τα βήματα εκτέλεσης της παραγγελίας.

Βήμα 1: Επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ελέγχοντας τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Βήμα 3: Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία στο καλάθι και στην καρτέλα πληρωμής και παράδοσης.

Βήμα 4: Επιβεβαιώστε πως αποδέχεστε τους όρους αγοράς αφού τους έχετε διαβάσει.

Βήμα 5: Καταβάλετε το αντίτιμο στο τραπεζικό μας λογαριασμό, εκτός και αν έχετε αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική ή όπου υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.

Βήμα 6: Σας στέλνουμε το προϊόν (προϊόντα) σύμφωνα με τους τρόπους που έχετε επιλέξει.

Βήμα 7: Σε περίπτωση ανάγκης για διευκρινίσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για τυχόν πληροφορίες και λεπτομέρειες.

 

 1. Τρόποι πληρωμών και αποστολών.

Οι παραγγελίες λαμβάνονται είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Το κόστος της αποστολής  είναι 5 ευρώ και ισχύει πανελλαδικά για αγορές έως 60 ευρώ. Με αγορές άνω των 60 ευρώ τα έξοδα αποστολής  είναι δωρεάν EKTOΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΗΣ.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ.

Οι αποστολές προς Κύπρο και χώρες του εξωτερικού γίνονται πάντοτε σε συνεννόηση μαζί σας για τον τρόπο αποστολής και το κόστος των μεταφορικών.

Η πληρωμή γίνεται:

 1. Με αντικαταβολή στον ταχυμεταφορέα.
 2. Με τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω email για να προχωρήσετε στην κατάθεση και να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβασμάτων από άλλες τράπεζες όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
 3. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε “Πληρωμή & Παραλαβή από κατάστημα”. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ενημερώνεστε ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή.
 4. Πληρωμή με κάρτα.

Παραστατικά και τρόποι τιμολόγησης.

Παρέχεται η δυνατότητα για την έκδοση Τιμολογίου αλλά και λιανικών αποδείξεων αγοράς.

 1. Ασφάλεια των συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο Site διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Winbank της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Η κρυπτογράφηση είναι τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 1. Ακύρωση της παραγγελίας.

   

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, εάν δεν έχει ήδη αποσταλεί και δεν βρίσκεται στη μεταφορική εταιρεία Courier, χωρίς καμία επιβάρυνση.

7.Πολιτική Επιστροφών και αποζημιώσεων.

Σε περίπτωση που παραγγείλατε από λάθος κάποιο προϊόν τότε αυτό επιστρέφεται εντός 5 ημερών και μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας. Ελέγχεται από εμάς και αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση εσωτερικά αλλά και στην συσκευασία του, τότε αντικαθίσταται με άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφονται τα χρήματά σας. Τα έξοδα της επιστροφής του και της αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα εποχιακά και στις ειδικές παραγγελίες βάπτισης, τα παπούτσια αλλάζουν μέγεθος εντός 5 ημερών από την αποστολή και η αλλαγή γίνεται μόνο σε άλλο νούμερο του ίδιου σχεδίου.

Αν παραλάβετε ελαττωματικό ή με οποιονδήποτε τρόπο κατεστραμμένο ή μη λειτουργικό προϊόν μας ενημερώνετε άμεσα και μας αποστέλλετε φωτογραφίες και βίντεο από το κατεστραμμένο προϊόν καθώς και την συσκευασία της εταιρείας courier. Έπειτα, κατόπιν συνεννόησης, μας το στέλνετε εντός 5 ημερών με δικά σας έξοδα, το ελέγχουμε και, αν ισχύουν οι ισχυρισμοί σας,  το προϊόν επισκευάζεται ή αντικαθίσταται με δικά μας έξοδα και σας επιστρέφονται και τα έξοδα αποστολής του. 

 

 

* Σε περίπτωση που η παραγγελία σας επιστρέψει στην εταιρεία ή για οποιονδήποτε λόγο καθυστέρησης, απο δική σας υπαιτιότητα, έχει επιπλέον χρεώσεις, οι χρεώσεις αυτές καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη. Αυτά ισχύουν αν έχει γίνει αποστολή ενημερωτικού μηνύματος από οποιοδήποτε μέσω επικοινωνίας ή αν έχει υπάρξει προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας από πλευράς της εταιρείας ή της εταιρείας κούριερ. Ομοίως, θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις του παραλήπτη αν στην πορεία εκτέλεσης της αποστολής της παραγγελίας αλλάξει η τοποθεσία ή ο τρόπος παράδοσης επιφέροντας έτσι επιπλέον χρέωση από την εταιρεία κούριερ.

Για την εγγύηση των προϊόντων είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς καθώς και της αστυνομικής σας ταυτότητας αν ζητηθεί από τα γραφεία μας. 

 

8. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sugarpillow.gr έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ώστε να συμμορφώνεται με τον Κανονισμό EE 2016/679 (GDPR compliant). Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας

για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρούνται για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας.

Στην ισχύουσα μορφή του ο Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θέτει μια απαράβατη προϋπόθεση για τη χρήση των δεδομένων και των metadata* των ηλεκτρονικών επικοινωνιών των υποκειμένων: τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη για την αξιοποίηση των πληροφοριών για έναν συγκεκριμένο δηλωμένο σκοπό.

Για την επίλυση τυχόν αποριών σας, σχετικά με τον κανονισμό GDPR ή την εφαρμογή του στο ηλεκτρονικό μας, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα (email) με το ερώτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@sugarpillow.gr

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, δείτε στην ιστοσελίδα μας. 

 

 1. Όροι χρήσης.

   

Προτρέπουμε τους χρήστες και τους επισκέπτες του παρόντος Site να διαβάζουν τους όρους χρήσης και εφόσον συμφωνούν με αυτούς, να προχωρούν σε περαιτέρω χρήση του.

 

 1. Τροποποιήσεις όρων χρήσης.

   

Ο χρήστης-επισκέπτης του παρόντος κατανοεί και συμφωνεί ότι οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Συνιστούμε στους επισκέπτες να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους χρήσης.

 

 1. Αρμοδιότητα Δικαστηρίων.

   

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει εξ αιτίας ή εξ αφορμής συναλλαγής και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση

μεταξύ του Sugarpillow.gr και του Πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.